Duurzame zonne-energie om water te verwarmen

Waterverwarming, een van de grootste kosten van het bezitten van een huis, is veel eenvoudiger en efficiënter geworden dankzij ‘s werelds toonaangevende dakraam- en zonne-energiebedrijf. ‘s Werelds meest technologisch geavanceerde dakraamfabrikant heeft een nieuw zonneverwarmingssysteem geïntroduceerd. kunnen nu eigenaar zijn van hetzelfde zonneverwarmingssysteem dat al jaren bewezen effectief is.

“Zonnewaterverwarming is een geweldige kans voor huiseigenaren om het milieu te beschermen en financiële voordelen te realiseren, nu en in de toekomst”, aldus president Nels Moxness.

Naarmate meer huiseigenaren ontdekken, hebben ze geen duizenden dollars nodig voor zeer hete klimaten en zonne-energie. In de meeste gevallen is alles wat u nodig hebt om tweederde van uw warmwaterrekening te compenseren, twee dakraamachtige panelen, een wateropslagtank van 80 gallon en een onbeschaduwd dakterras. Het benutten van de gratis energie van de zon voor de dagelijkse geen warm water behoeften van het gemiddelde huishouden kan een praktische en betaalbare optie zijn. Volgens het ministerie van Energie is waterverwarming de op twee na grootste energiekost voor de meeste huizen, na ruimte en airconditioning. Het nieuwe zonneverwarmingssysteem maakt eigenlijk gebruik van zonnecollectorpanelen die op platte daken zijn gemonteerd en die eruitzien als strakke dakramen. Het nieuwe systeem is zo efficiënt dat het zichzelf in 3-7 jaar terugbetaalt.

“Warm water is de meest efficiënte manier om zonne-energie te gebruiken, zonder passieve zonne-energie die zonlicht gebruikt om tegels of steen te verwarmen”, zegt Monique Hanis van de handelsgroep Solar Energy Industries Association. elektriciteit, water en ander gebruik.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *