March 28, 2023

Elektrische bromfiets – begrijpen wat het is

2 min read

Afkomstig van de woorden motor en pedaal, roept de term bromfiets het idee op van een machine met zowel een motor als pedalen. In de wereld van elektrische tweewielers van vandaag is dit soms waar en soms niet.

Een e-bike wordt hier gedefinieerd als een motor van minder dan 750 watt, trappen en een snelheid van maximaal 20 MPH. Andere landen kunnen andere definities hebben. Dus in de huidige markt zien we het breekpunt tussen elektrische fietsen en elektrische schakelbrommers.

Volgens classificatieregels hebben elektrische fietsen een beperkt vermogen en snelheid, en pedalen, maar sommige zien eruit als slanke en mooie elektrische motorfietsen door het ontwerp en de volledige stroomlijnkappen of omhulsels. Wat gewoonlijk een motorfiets wordt genoemd, heeft daarentegen geen vermogens- of snelheidsbeperkingen.

In feite vinden we de industriële en technologische productiemachines van vandaag die gewoonlijk elektrische motorfietsen worden genoemd en betreden we het rijk van echte elektrische motorfietsen. Hoewel het uiterlijk niet erg lijkt op een traditionele motorfiets, kan hij worden geclassificeerd als een motorfiets omdat hij uitstekende prestaties levert dankzij de ontwerpstap en de strakke, gestroomlijnde schoonheid. Met een snelheid van 100 km/u en een rijbereik van 90 mijl per acculading kan dit voertuig goed concurreren met motorfietsen voor plezier en woon-werkverkeer.

De elektromotor integreert een motor in de naaf van het achterwiel. Het is dus een directe aandrijving zonder aandrijfas of ketting. Stille werking en geen luchtvervuiling is een schoonheid op zich.

Voordat we beginnen met onze bespreking van efficiëntie en kosteneffectiviteit, laten we verklaren dat elektrische motoren nu absoluut de meisjeskeuze zijn van tweewielers voor een leuke rit. Veel vrouwen zijn enigszins geïntimideerd door apparaten op gas vanwege hun complexiteit, verwarring, mogelijke problemen en onderhoud. Aangedreven door een batterij-aangedreven elektromotor, elimineert de bromfiets zo ongeveer alles. En met een tweezitter in combinatie met een modern strak design, zal elke vrolijke jongen of meisje trots zijn om een ​​moderne elektromotor te bezitten en te besturen.

Ook de overstap van een fiets naar een bromfiets verhoogt de kosten. Maar wat wil je? Als langetermijnsparen en plezier uw doelen zijn, zijn bromfietsen een goede keuze. Er wordt beweerd dat een elektrische bromfiets of scooter zichzelf bij regelmatig of dagelijks gebruik in minder dan een jaar zal terugverdienen. Geen benzine, geen olie, geen reparaties, geen autoverzekering om minder te rijden, het klopt allemaal. Het extreme model 5000Li zou een efficiëntie vertonen die gelijk is aan 250 MPG in brandstofverbruik. Dit is een van de nieuwste introducties op de markt voor elektrische motorfietsen. Welke formule u ook gebruikt, uw lokale elektriciteitsrekening zal dat zijn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.