March 28, 2023

Online QR-codegenerator

2 min read

QR-codes als een nieuwe generatie barcodes

Een QR-code (Quick Response) is een unieke barcode die bestaat uit zwarte modules die in een vierkant patroon op een witte achtergrond zijn gerangschikt. Codes worden gebruikt om informatie zoals URL’s, contactgegevens of tekst op te slaan. Het kan verschillende soorten gegevens verwerken, zoals getallen, binaire getallen en alfabetten, evenals Japanse karakters zoals kanji en kana. Tegenwoordig vind je het bijna overal – onderaan tijdschriftpagina’s, op billboards, op cd-hoesjes en zelfs op televisie. Hoewel het misschien niet zo gebruikelijk is als traditionele barcodes, wordt het gebruik van deze codes steeds populairder.

Online QR-codegenerator

De veelzijdige QR-code kan worden gebruikt als een persoonlijk virtueel visitekaartje. Onlangs zijn veel kantoormedewerkers begonnen met het delen van contactgegevens en werkinformatie met behulp van free qr code generator no sign up in plaats van echte visitekaartjes. Wanneer iemand uw gegevens wil loggen, kunt u uw persoonlijke code laten zien en uw telefooncamera laten scannen om uw persoonlijke gegevens op te halen. Het is echter belangrijk op te merken dat hun telefoons zijn uitgerust met speciale leessoftware.

U kunt eenvoudig uw eigen virtuele visitekaartje maken met behulp van onze online QR-codegenerator (OnlineQRcodeGenerator.com). Deze website is gemakkelijk te gebruiken en vooral gratis. Hiermee kunt u contactgegevens en arbeidsgegevens in drie formaten coderen: vCard, meCard en tekst. U kunt ook afzonderlijk e-mailadressen, telefoonnummers of website-URL’s coderen. U kunt uw bedrijfslocatie ook coderen met behulp van Google Maps. U kunt ook sms- of sms-berichten coderen met de generator.

De online QR-codegenerator biedt 10 opties voor afbeeldingsgrootte voor uw code. Codes kunnen zo klein zijn als 30 x 30 pixels of zo groot als 300 x 300 pixels. Kies gewoon degene die bij uw behoeften past. Er zijn ook veel geavanceerde aanpassingsopties. U kunt tekst boven en onder de codeafbeelding toevoegen, de kleur van de codeachtergrond en voorgrond wijzigen en de kleur van de achtergrond en tekst in het margegebied wijzigen. Als je wilt, kan de generator je ook een kopie van de code e-mailen.

More Stories

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.