March 28, 2023

Royal Rife – Elektronische geneeskunde

2 min read

Royal Rife heeft na meer dan 20 jaar onderzoek een ongelooflijk eenvoudige en effectieve manier gevonden om een einde te maken aan de ziekte zoals wij die kennen. Hij is de pionier, of in ieder geval een van hen, die de deur naar elektronische geneeskunde heeft geopend. Dit zal veranderen, hoe de machthebbers er ook tegen proberen te vechten, het zal vroeg of laat de wereld van gezondheid zoals we die kennen veranderen.

Omdat deze behandelmethode geen honderdduizenden dollars zal kosten, is de medische gevestigde orde niet geïnteresseerd in deze vorm van genezing, behalve om het te doden, de informatie en de genezing te blokkeren; Erg verdrietig.

Wat was er in het begin nodig om doktoren, chirurgen en wie dan ook ervan te overtuigen dat het steriliseren van de instrumenten Buttplug kopen tijdens chirurgische ingrepen niet alleen een goed idee, maar ook noodzakelijk is? Hoe lang duurde het voordat Pasteur de medische gemeenschap ervan overtuigde dat ziektekiemen ziekten veroorzaken? Het idee van anesthesie werd als belachelijk beschouwd, circulatie van bloed, het gebruik van röntgenfoto’s, allemaal als slechte ideeën beschouwd, en nog veel meer die duidelijk niet langer als belachelijk worden beschouwd.

De machtige medische geldbelangen in dit land proberen iedereen in de gevangenis te zetten die de traditionele medische instellingen durft uit te dagen. Dit is misschien de reden waarom medische kosten de pan uitrijzen, we willen niet dat het betaalbaar is of daadwerkelijk geneest. Eenmaal genezen, is de dokter of de medicijnen niet meer nodig. Oh jee! En als er eenmaal een remedie is gevonden, verdwijnt het onderzoeksgeld. De drijfveer is dus niet om de remedie te vinden, maar om door te gaan met het onderzoek.

En denk niet dat de farmaceutische industrie blij zal zijn te horen van deze nieuwe manier om beter te worden – dat zal de verkoop van medicijnen vertragen, dus vergeet dat maar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.