March 23, 2023

Tips voor het besparen van verwarmingskosten

2 min read

Nu de winter nadert, is het belangrijk om na te denken over uw stookkosten. De Energie Informatie Administratie rekent wintergemiddelden af warmtepomp deurne Brandstofkosten zouden 928 moeten zijn. Wees niet bang. Hier zijn enkele tips die u kunt doen om uw stookkosten te verlagen.

Het eerste dat u hoeft te doen, is een kaars aansteken. Zo kunt u zien of er lucht ontsnapt via deuren, stopcontacten en ramen. Het enige wat je hoeft te doen is de kaars hier vlakbij houden en ervoor zorgen dat de vlam horizontaal beweegt. Als dat het geval is, overweeg dan om een ​​barrière aan te schaffen. Als u bijvoorbeeld merkt dat er lucht onder uw deur vandaan komt, kunt u slangen kopen, ook wel trekstoppers genoemd, voor ongeveer $ 10 per slang.

Voor ramen pak je de dekens. Je kunt ze krijgen voor ongeveer $ 10-20 per venster. Een slimme manier is om het ‘s nachts afgedekt te laten. Dit houdt de koude lucht buiten en houdt je huis ‘s nachts gezellig. Het wordt aanbevolen om de hoes overdag te verwijderen. Hierdoor kunnen de stralen het huis verwarmen.

Een ander geweldig hulpmiddel om uw verwarmingsrekening te controleren, is een programmeerbare thermostaat. Zo programmeer je de instellingen om de temperatuur te verlagen als je weg bent en te verhogen als je thuis bent.

Een andere handige tip is om goed naar je boiler te kijken. U merkt bijvoorbeeld misschien niet dat de temperatuur van uw boiler van 130 naar 115 gaat, maar uw rekening zal het u vertellen.

Een heel eenvoudig ding is om uw verwarmingssysteem te controleren. Zorg ervoor dat er niets over de warmtepomp leunt of hangt. Het is een goed idee om er een waterslang doorheen te laten lopen om vuil, aanslag, bladeren en takjes te verwijderen. Zo weet u zeker dat uw verwarming de komende winter goed werkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.