Verpest het prikkelbaredarmsyndroom uw leven?

Wat is uw houding ten opzichte van voedselintolerantie en het prikkelbare darm syndroom? Velen zijn van mening dat het geen echt probleem is en dat alleen bepaalde complementaire gezondheidstherapeuten echt geloven dat het bestaat. Het lijdt echter geen twijfel dat sommige voedingsmiddelen langzaamaan onze gezondheid ondermijnen, ondanks het feit dat we ze al van kinds af aan eten en we ooit dachten dat ze goed voor ons waren. Dit is niet zomaar een allergie waarvan men gewoonlijk denkt dat het een extreme reactie is. Voedselintolerantie is verraderlijker en kan het lichaam geleidelijk schade toebrengen.

Iedereen, van jong tot oud, wordt getroffen door intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen. Kinderen kunnen last hebben van aanhoudende buikpijn en darmproblemen ibs is ruining my life die leiden tot een slechte concentratie en leerproblemen, maar ook onaanvaardbaar gedrag vertonen zoals hyperactiviteit. Kinderen hebben de neiging meer insecten en virussen op te pikken, wat leidt tot schade aan het immuunsysteem en er is een zorgwekkende toename van het aantal kinderen dat inhalatoren voor astma bij zich heeft.

Naarmate we ouder worden, eten we deze voedingsmiddelen nu al jaren en dit kan structurele zwakte van het lichaam veroorzaken, zoals pijn in de rug, nek en schouders en pijnlijke ledematen.

Hier zijn enkele tekenen dat u mogelijk lijdt aan voedselintolerantie/PDS. Heeft uw kind last van aanhoudende buikpijn en darmproblemen? Hebben ze een slechte concentratie? Vertonen ze gedragsproblemen zoals hyperactiviteit? Moet uw kind een inhalator gebruiken voor astma? Als uw kind deze symptomen vertoont, is het verstandig om nu effectief advies in te winnen voordat het probleem erger wordt.

Huidproblemen zoals acne worden onder tieners als normaal beschouwd, maar veel jonge mensen lijden aan het meer zorgwekkende eczeem en psoriasis die verband houden met het voedsel dat we eten. Ook grote stemmingswisselingen, angst en depressie kunnen in verband worden gebracht met het dieet van een jongere. Gewichtstoename kan worden veroorzaakt door intolerantie voor het voedsel dat we eten.

Het is zogenaamd gezond of biologisch eten of drinken dat ons het meeste kwaad kan doen. Koemelk is favoriet. Wat het probleem veroorzaakt, kan de melk zelf zijn of bepaalde additieven (chemicaliën/antibiotica) erin of zelfs beide. Glutenbevattend brood veroorzaakt bij sommige mensen grote problemen, zoals coeliakiepatiënten zullen getuigen. Ook veel eten en drinken gericht op kinderen bevatten een chemische cocktail van – additieven, smaakstoffen, zoetstoffen, conserveermiddelen, citroenzuur en ascorbinezuur en natuurlijk het alomtegenwoordige mononatriumglutamaat. Vooral kinderlichamen hebben moeite met het ontgiften van al deze schadelijke chemicaliën via de lever.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *