Voordelen van het online kopen van meubelen

Je krijgt een veel ruimere keuze als je online meubelen koopt dan in een fysieke winkel. Dit geldt met name wanneer u de website van een distributeur of dealer bezoekt in plaats van die van een fabrikant. Terwijl de laatste beperkt is tot zijn eigen assortiment, kan een distributeur u het assortiment van elk van meerdere fabrikanten aanbieden.

Zo zal de Stickley-website alleen meubelboutique aanbieden, terwijl een distributeur Stickley, Simply Amish, The Custom Shoppe, Southwood en Sherrill-meubels kan aanbieden, en daarnaast ook geweldige matrassen van Jamison. Dat is toch beter dan te moeten kiezen uit het assortiment van slechts één bedrijf!

Een ruimere keuze aan huismeubilair

Dit is een van de grootste voordelen van het online kopen van meubelen: u krijgt een ruimere keuze, en niet alleen van het traditionele type meubel. Misschien wilt u een prachtig gestoffeerde bank- en fauteuilsuite van Southwood Furniture, misschien in een historische Queen Anne-stijl of in een delicaat slank Thomas Sheraton-ontwerp.

Als u echter verder bladert op de website van de distributeur, kunt u een aantal prachtig eenvoudige Simply Amish-meubels tegenkomen die u op een andere manier aan het denken zouden kunnen zetten – in plaats van weelderig gestoffeerde antieke meubels voor uw woonkamer, vindt u misschien het idee van een meer fundamentele stijl leuk. de oorspronkelijke pioniers.

Misschien een traditionele hickory-rocker, of een espenbank en stoelen die zijn ingericht met comfortabele kussens in plaats van volledig gestoffeerd. Misschien zelfs een comfortabel zweefvliegtuig met vier stijlen voor iets anders, en je zou een vleugje moderniteit kunnen introduceren met een Amish-entertainmentcentrum met een grote lcd-flatscreen-tv en een hifi-installatie.

Krijg nieuwe ideeën met online meubelwinkels

Wanneer ze meubelen gaan kopen, zullen de meeste mensen iets in gedachten hebben, maar ze zullen zich ook niet bewust zijn van alle beschikbare opties. Alleen door te browsen kom je in contact met nieuwe ideeën en opties die misschien nooit in je opgekomen zijn. Door een meubelwinkel in een winkelcentrum te bezoeken, ziet u alleen wat die ene winkel in voorraad heeft, en u zult nog meer beperkt zijn als die winkel een enkele productievestiging is.

Dat is alsof je naar een sportwinkel gaat die alleen Titleist-golfballen of Slazenger-tennisrackets verkoopt! Het is zo beperkend! Weinigen zouden zo’n sportwinkel bezoeken, dus waarom zou je dat doen als je op zoek bent naar meubels? Je huis inrichten is een dure aangelegenheid, dus je zou denken dat hoe meer keuze je hebt, hoe beter!

Kortingen zijn mogelijk beschikbaar

Niet alleen keuze in design, stijl of fabrikant, maar ook keuze in prijs! Wanneer u online koopt, kunt u vaak kortingen krijgen die niet beschikbaar zijn in offline winkels, aangezien de online faciliteit goedkoper is om te onderhouden dan een winkel in een winkelcentrum. Het is een feit dat veel bedrijven die zowel een offline als een online verkooppunt hebben, hun prijzen kunnen verlagen omdat de online verkoop een deel van de kosten van het onderhoud van een winkelcentrum kan financieren: huur, tarieven, personeelsbeloningen, energiekosten enzovoort.

Dat heb je met een online winkel niet – of in ieder geval heel weinig. Je hebt natuurlijk personeel om te betalen, maar dat is het dan ook. Dan krijg je alle andere voordelen die een online operatie kan bieden. De belangrijkste daarvan is informatie: als internet ergens goed voor is, dan is het wel voor informatievoorziening. Een online meubelwinkel kan je niet alleen het hele assortiment producten aanbieden om op je scherm te bekijken, maar kan je ook de specificaties van elk stuk geven.

Online ruimteplanning
De afmetingen van elk meubelstuk zijn binnen handbereik, zodat u eenvoudig kunt plannen hoe het in uw kamer past. Je kunt online ruimteplanningsoftware gebruiken om elk item in je kamer te passen – en je hebt de volledige voorraad van het bedrijf om mee te spelen, niet alleen de stukken die ze in hun showroom kunnen tentoonstellen.

Voeg bij deze voordelen het feit dat u niet onder druk staat om te kopen. Ze bedoelen het misschien goed, maar hoe vaak heb je je geërgerd aan opdringerige verkoopmedewerkers die je probeerden te ‘helpen’ bij het nemen van een beslissing? Je zou je zelfbewust voelen als je 3-4 uur door een woonwinkel in een winkelcentrum zou dwalen zonder een aankoop te doen!

Door online meubelen te kopen, hoef je niet te reizen en kun je je beslissingen nemen terwijl je op je bank aan een cocktail nipt. Bestel, betaal, check de verzekering of garantie en regel de levering zonder zelfs maar op te staan, laat staan de deur uit!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *