March 24, 2023

Weet wat voor soort bulkopslagrek uw magazijn nodig heeft

3 min read

Veel magazijnen hebben opslag nodig voor gepalletiseerde materialen die zijn gecategoriseerd op basis van een breed scala aan sku-nummers. In de meeste gevallen moeten deze magazijnen ook hun voorraad beheren door elke pallet per individuele sku direct en snel te benaderen. Voor deze faciliteiten adviseren wij het gebruik van conventionele bulkopslagrekken. Deze rekken kunnen zowel in gebruikte als in nieuwe staat worden gekocht, en ze kunnen in de natuur met een enkele diepte of met een dubbele diepte worden gebouwd. Dubbeldiepe magazijnstellingen zijn ideaal voor krappe ruimtes waar pallets voor elkaar moeten worden geplaatst aan weerszijden van het gangpad.

Live bulkopslagrekken

In andere gevallen kan het in een magazijn met bederfelijke artikelen (zoals voedingsmiddelen of farmaceutische producten) nodig zijn om pallets snel uit het stellingsysteem te verwijderen. Voor deze bedrijven zijn opslagrekken voor live bulk vaak de sleutel tot ruimtebeheer en time-to-market-efficiëntie. Live-opslagsystemen maken gebruik van door zwaartekracht hellende doorrolstellingen waarmee pallets in een gecontroleerd, voorspelbaar tempo naar de andere kant van het dek kunnen glijden. Dit zorgt voor een veilige en snelle omwisseling van pallets en is een opmerkelijke tijdsbesparing wanneer de punch-out-tijd rondrent, en de klus vroeg is geklaard zonder dat dure overuren nodig zijn.

Drive-in bulkopslagrekken

Voor opslagcentra met een hoog aantal pallets per artikeltype en een lage omzet voor homogene producten, kunnen drive-in stellingen efficiënt tot 85% van de voorheen verspilde opslagruimte consolideren. Een manier die drive-in bulk opbergstelling Om dit te bereiken is er geen ruimte tussen de rekken in het gangpad, zodat de rekken zelf evenveel artikeltypes kunnen bevatten als er laadpaden zijn. Nogmaals, deze systemen kunnen worden opgebouwd uit gebruikte of nieuwe componenten en kunnen worden ontworpen met toegang aan één zijde of toegang van zowel voor- als achterkant.

Push-back reksystemen voor bulkopslag

Als een magazijn al uit zijn voegen barst met te veel producten die op een te slechte manier zijn georganiseerd, zijn push-back bulkopslagrekken ideale ruimtebespaarders die ook een extra tijdmanagementvoordeel opleveren. Dit komt doordat specialisten in material handling deze rekken bouwen met trolleys die over licht hellende rollende rails bewegen. Wanneer een pallet aan het ene uiteinde wordt verwijderd, schuiven de andere iets naar beneden om de opening te vullen. Laden en lossen gaat eenvoudig vanuit het middenpad.

Mobiele bulkopslagrekken

Wanneer een magazijn het aantal gangpaden tussen rekken moet verminderen, de totale capaciteit moet vergroten EN individuele, directe toegang tot elke pallet moet behouden; het heeft normaal gesproken een mobiel bulkopslagrek nodig. Dit type stellingsysteem bevindt zich op een gemotoriseerde basis die is uitgerust met elektronische mobiliteits- en veiligheidsvoorzieningen die handmatig of op afstand vanaf een computer kunnen worden bediend.

Clad-rack bulkopslag magazijnstellingen

Deze bulkopslagrekken noemen we de Giants of the Pallet Racking World. Ze zijn zo groot als magazijnen zelf, omdat ze kunnen worden gebouwd voordat een magazijn wordt gebouwd. In feite sluiten de meeste van deze enorme opslagsystemen in feite aan op het frame en de dakbedekking van een gebouw zoals het later rond het rek werd gebouwd. De enige beperking voor de grootte van een dergelijk systeem zijn lokale bouwvoorschriften en het bereik van hijskranen of vorkheftrucks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.