March 28, 2023

Wie parkeert er op de stoep?

2 min read

 

We hebben allemaal gehoord van de term trottoir parkeren, maar weinigen weten wat de ware definitie is. Het enige referentiekader dat de meeste mensen hebben, is wanneer ze worden geconfronteerd met een snelheidsovertreding of een andere verkeersovertreding wanneer ze deze flagrante aanklacht krijgen.

Stoppen, stoppen of parkeren buiten een bedrijfs- of woonwijk. (a) Wanneer stoppen en parkeren op een snelweg buiten een bedrijfs- of woongebied mogelijk is, mag niemand een voertuig, onbezet of onbeheerd, stoppen, parkeren of parkeren op een verhard of hoofdverkeersgedeelte van een snelweg. In alle gevallen van bestrating reinigen moet de breedte van de snelweg tegenover het stilstaande voertuig echter vrij blijven voor andere voertuigen en moet het stilstaande voertuig van een afstand zichtbaar zijn. 200 voet in elke richting op zo’n snelweg.

Een typisch voorbeeld is om aan de kant van de Northway of een andere grote snelweg te stoppen en bezienswaardigheden te gaan bekijken. is de vergoeding die de meeste mensen willen verdedigen als ze een verkeersboete krijgen, vooral als ze worden geconfronteerd met aanklachten met tonnen punten voor een “onberispelijk” rijbewijs.

Het parkeertarief op de stoep is hetzelfde als het traditionele parkeertarief voor verkeerd parkeren. Straffen komen met boetes en voegen geen punten toe aan uw licentie. Een andere reden waarom deze aanklacht zo populair is, is dat de overtreding niet op iemands rijrecord staat. Dus wanneer autoriteiten kijken naar de chauffeursbriefing van een persoon, wat een “strafblad” is van hun rijgeschiedenis, verschijnt er niets met betrekking tot claims.

Over het algemeen kunnen advocaten vaak onderhandelen over een pleidooi voor parkeren op de stoep als een persoon een blanco rijrecord heeft en de openstaande aanklachten niet te extreem zijn. Sommige rechtbanken stellen een tweede overtreding voor als de bestuurder onlangs een rijbewijs heeft overtreden of als de aanklacht ernstiger is. Betaald parkeren, grotere boetes voor tweede overtredingen. Het wordt nog steeds beschouwd als een bewegingloze overtreding en levert geen punten op.

Dus als iemand ooit een verkeersboete heeft gekregen voor snelheidsovertredingen of andere verkeersovertredingen en uiteindelijk om een lagere vergoeding heeft gevraagd, is de kans groot: “U parkeerde op de stoep.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.