Zuinigheid in de apotheek: hoe u geld kunt besparen op uw recepten

Wat als ik u vertelde dat u uw medicijnen GRATIS kunt krijgen? Je zou me waarschijnlijk niet geloven of vragen “Wat is het addertje onder het gras?” Nu onze economie in een neerwaartse spiraal zit, moeten veel Amerikanen kiezen tussen eten op tafel of levensreddende medicijnen. Ik wil enkele insidertips geven over hoe u uw medicijnen kunt krijgen terwijl u een beperkt budget heeft. Door de informatie te gebruiken die ik hieronder vermeld, hoeven u en uw dierbaren zich geen zorgen te maken dat u uw medicijnen kunt betalen.

De eerste stap is om met uw arts te praten over uw financiële zorgen over uw medicatie. Er zijn veel alternatieven op de markt waaruit artsen kunnen kiezen om veel aandoeningen te behandelen. Als u uw zorgen met uw arts deelt, zal hij of zij eerder geneigd zijn om een generiek geneesmiddel voor te schrijven. Gemiddeld kunt u ten minste 80% besparen door de generieke vorm van een medicijn te gebruiken in plaats van de merknaam. Als uw arts een medicijn Clonazepam 2 mg online kopen zonder voorschrift voorschrijft dat geen generiek geneesmiddel heeft, vraag hem of haar dan of er een ander generiek geneesmiddel beschikbaar is dat uw aandoening zou kunnen behandelen.

VRAAG OM MONSTERS! Ik kan niet genoeg benadrukken dat je altijd om monsters moet vragen. Sommige artsen zijn erg goed in het uitdelen van monsters, terwijl anderen er misschien niet over nadenken. Artsen zien gemiddeld 10 tot 20 vertegenwoordigers per week. Deze vertegenwoordigers proberen hun producten te verkopen en geven meestal monsters aan het kantoorpersoneel om aan patiënten te geven. Veel kantoren hebben een speciale kast voor monsters. Het kan nooit kwaad om te vragen of het kantoor monsters heeft van de medicatie die uw arts u heeft voorgeschreven.

Terwijl u om monsters vraagt, moet u ook vragen of er ook kortingsbonnen beschikbaar zijn. Coupons kunnen u tonnen geld besparen en kunnen uw medebetaling zelfs terugbrengen tot $ 0. Ja, je leest het goed, GRATIS! Veel artsen zullen vaker coupons uitdelen dan monsters, maar u moet ernaar vragen. Wanneer u uiteindelijk bij de apotheek aankomt met uw recept in de ene hand en uw bon in de andere, laat het apotheekpersoneel weten dat u een bon heeft wanneer u uw recept afgeeft. Deze eenvoudige stap bespaart u en het apotheekpersoneel tijd.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *